søndag den 20. januar 2013

Uge 18: d. 20 Januar

Hej igen :)

I denne uge er der sket lidt :)

Mandag fik vi snakket med vores spanske praktiklærer Pilar, og hun var rigtig sød og hjælpsom. Mads og jeg har gået og været lidt bange for hvad vi kunne forvente med praktik. Nogle af de Spanske lærerstuderende vi er stødt på hernede, har fortalt os at de slet ikke har praktik, så vi var rigtig bange for at det ikke kunne lade sig gøre for os.. Men heldigvis er det ikke sådan :)
Pilar fortalte at de normalt er i praktik i 6 uger, hvor de møder op nogle timer om dagen, da de har skole på universitetet samtidig. Men da vi er færdige med vores eksamener allerede d. 14 februar kan vi komme i en 3 ugers intensiv praktik, så det var en rigtig god nyhed :) Hun ville med det samme sætte sig i forbindelse med en rektor på en skole hvor de både underviser på spansk og engelsk, så vi håber MEGET at de vil have os :)

Vores spansk kursus er nu slut, men vi føler desværre ikke det har været pengene værd :( Vi føler ikke rigtig vi har lært noget, så nu må vi prøve at lære det selv :)

I denne uge har vi vores sidste practical week, så det er dejligt :) Det er meget mærkeligt at skolen er ved at komme til en ende og det "Spanske eventyr" snart er slut..

Tirsdag fik vi købt busbilleter til Madrid, hvor vi tager til fra fredag til mandag, for at fejre Mads´s mors fødselsdag. Det glæder vi os meget til :)

Onsdag fik vi mail fra Pilar.. Hun skrev at skolen meget gerne vil have os i praktik :) Så vi skal i praktik fra d. 18 februar til d. 8 marts :) Det bliver så spændende !! :)

Torsdag havde ESN arrangeret at man kunne komme og prøve et spil der hedder "Padel". Det minder meget om tennis men det er med et slags "ketcher-bat". Det var meget sjovt at prøve :)

Vi har nu været i Huelva i 4 måneder!! Når vi kigger tilbage nu er tiden fløjet afsted, men jeg kan nu tydeligt huske at det ikke hele tiden har føltes sådan. Der har været nogle mentalt hårde perioder, hvor man egentlig helst bare havde lyst til at pakke kufferten og flyve hjem til Danmark, men set med dagens briller er jeg glad for vi blev :) Nu glæder vi os bare meget til at nyde de sidste 2 måneder hernede :)

Fredag tog vi til Sevilla for at se Danmark spille håndbold mod Markedonien :) - hvor var det fedt at være med til :) Det var også helt underligt at være omringet af så mange danskere igen ;) Kampen blev spillet 20.15 så vi kunne "desværre" ikke nå hjem, så vi havde i forvejen booket et hotelværelse til dagen efter. Det var en rigtig hyggelig dag og meget spændende kamp :)

Igår stod den på hygge i Sevilla, selvom vejret ikke lige var med os :) Og i dag har stået i lektiernes tegn :)

Godnat :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar