onsdag den 16. januar 2013

Uge 15: d. 25 december

Glædelig jul :)

Igår havde vi den hyggeligste dag! :) Vi mødtes alle sammen på caféen "Oh lala" og spiste morgenmad og planlagde hvordan dagen skulle forløbe. Mads og jeg havde inden vores familiers besøg besluttet at holde juleaften hjemme hos os i stedet for på Wok restauranten, så vi har været ude og købe masser af julepynt og et falsk juletræ (det var det eneste slags vi kunne finde) :)

Da vi havde spist morgenmad gik dagen igang med indkøb osv for at have alt klar til om aftenen. Efter det "hårde" indkøb tog vi alle ned på vores stamcafé "Sabroso" af os kaldet "libaneseren" da de både servere Spansk og Libanesisk mad :) Efter vi havde spist en lækker frokost gik nogle tilbage til deres hotel for at slappe a og vi andre tog ud og udforskede Huelva lidt :)

Vi mødtes alle igen kl 18. Vores forældre gik i gang med at lave mad mens vi andre gik igang med at pynte det falske juletræ :)

Julemenuen endte med at være: Rejecoctail til forret, thailandsk wokgryde til hovedret og ris á la mande til dessert :)

Det var den bedste jul både Mads og jeg nogensinde har haft :) - selvom landet, varmen og julemaden var lidt utraditionel for os ;)

Idag delte vi os op i familier og tog ud og lavede forskellige ting og så mødtes vi alle igen kl 13 på Wok restauranten hvor vi skulle spise frokost inden min familie igen flyver hjem til Danmark.

Det har været nogle rigtig hyggelige dage og det var lidt (meget) trist at skulle sige på gensyn til sin familie igen, men sådan er det jo :) - heldigvis har vi Mads' familie hos os indtil søndag d. 30 så vi klarer os forhåbentlig ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar