onsdag den 16. januar 2013

Uge 8: d. 11 november

Hej igen :)

Sidste uge sluttede vi af med en aflevering i faget "history of the English language" og søndag d. 4 var vi med de andre Erasmus studerende inde og se huelvas fodboldhold "Recreativo" spille imod Almeria - de tabte desværre 2-0 :)

Denne uge har stået på den første af tre practical weeks. Dette er universitets måde at afveksle fra den normale undervisningsmetode, her laver vi praktiske opgaver i fagene og det virker faktisk rigtig godt :) Det giver lidt ny energi at komme væk fra den normale envejsundervisning og vi føler samtidig at vi lærer tingene lidt bedre at kende - dejligt :)
Det kommer så til at foregå yderligere to gange i semestret, og det glæder vi os til.

I fredags var vi på en kæmpe stor wok restaurant der ligger her i byen. Det koster 12 € for fri buffet, der både inkluderer pizza, sushi, indbagte retter og friske fisk og grøntsager. Lige et sted for os :)
Vi overvejer at tage vores familier med hertil og spise juleaften da vores lejligheds køkkenfaciliteter ikke lige har plads til de store anretninger (vi mangler f.eks. en ovn)

Igår var vi til fødselsdag hos en amerikansk fyr ved navn Jesse. Det blev en rigtig hyggelig aften hvor vi også fik en lille smule indenfor vesten, så idag har bare stået på ren afslapning :)

Vi ses snart igen :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar