torsdag den 21. februar 2013

Uge 22: d. 21 februar

Hej igen :)

Så er vi startet godt op i praktikken :) Vi mødtes med rektor på praktikskolen i mandags, han var rigtig venlig og snakkede fint engelsk :) Vi blev delt op, så Mads er kommet i 6.A og jeg er kommet i 1.A :) Vi fik også hilst på mange af de andre lærer og de var alle med venlige og imødekommende, nogle kan tale engelsk og andre kun spansk.

Det er en offentlig "bilingual" skole med 700 elever vi er kommet på :) Klasserne går fra 0 - 6 klasse og derefter tager eleverne videre til "high school". Vi har fået os nogle rigtig søde klasser men der er selvfølgelig en del forskel på dem :) Mads´s klasse er meget dygtige og arbejdsomme i timerne, alle eleverne tager noter og virker deltagende i undervisningen. I min klasse er de nogle meget søde unger som har ekstremt meget energi ;) Planen er at vi bytter klasser efter halvanden uge, så vi får lige langtid tid i hver klasse.

Vi ville virkelig ønske at vi kunne mere spansk, for det kan godt være lidt svært at kommunikere med de elever der ikke er så gode til engelsk, men det er som om det spanske sprog ikke rigtig sidder fast hos os :/ - men vi giver ikke op!! :)

Vi lægger nogle billeder op af skolen osv. senere :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar