torsdag den 21. februar 2013

Uge 21: d. 17 februar

Hej igen :) Længe siden..

Vi har desværre mistet vores internet i lejligheden så nu bliver vi nødt til, at tage på café for, at komme på nettet, men så længe vi kan det så det jo os fint :)

Nu har vi fået overstået alle vores eksamener, så det er rigtig dejligt! Nogle gik godt og andre var lidt sværere end vi lige havde håbet på. Siden vi kom hjem fra Madrid har den stået på massiv eksamensoplæsning. I løbet af de sidste 2 uger har vi været oppe til 5 forskellige eksamener. I faget Engelsk 5 havde vi både en skriftlig og en mundtlig prøve, og dem har vi allerede fået svar fra, vi er begge bestået :)
De sidste 3 har vi ikke fået noget svar fra endnu, så der venter vi spændt. Fagene er "Cultures of English speaking countries", "English phonetics and phonology" og "History of the English language". Så det bliver spændende at se hvordan det er gået :)

Mads har været til 2 finalekampe med badminton. Den første var lørdag d. 9 i Malaga hvor ham og hans hold vandt :) Den anden var igår i Huelva mod Malaga og den vandt de også !! Så hans hold vandt guld og oprykning :) Rigtig fedt!! :)

Ellers er der ikke rigtig mere at fortælle fra de sidste 2 uger, da det hele som sagt gik op i eksamen :) I morgen starter vi i praktik så det er vi meget spændte på :)

Hej Hej :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar