søndag den 9. december 2012

Uge 3: 2 oktober

Vi er RASENDE!!!! Idag var det blevet tid til vi skulle have vores 2 næste fag, men det første startede ikke lige som håbet!

Vi skulle starte dagen med faget Engelsk 3, og var også kommet i rigtig god tid så vi havde sat computer til og var meget klar og spændte på, hvad dette fag ville byde på... Men så langt nåede vi slet ikke!! Lige da læreren kommer ind og ser os og 4 andre Erasmus- studerende kigger hun mærkeligt på os og spørger os med det samme hvem vi er, for hun kunne se på os vi ikke var spanske. Jeg fortæller hende roligt på engelsk at vi er Erasmus-studerende og at vi har meldt os på dette fag. Hun fortæller os derefter, at hun synes vi skulle tage vores ting og gå, da de spanske elever altså havde brug for at lære noget i dette fag. Mads og jeg kigger målløst på hinanden og de andre Erasmus-studerende og begynder at pakke vores ting sammen, imens sidder alle de spanske elever og kigger lige så målløst på os og på læreren.
Da vi kommer ud fra klasselokalet er vi alle sammen meget uforstående overfor hendes opførsel og snakker meget frem og tilbage med hinanden om hvad det lige var der var foregået! Det var simpelthen så dårlig en opførsel fra lærerens side!

Nåh men en løsning skulle på bordet for nu havde vi alle et fag for lidt, så vi begynder at kigge på skolens fagliste og finder frem til, at holdet Engelsk 5 skal til at starte, så vi beslutter os alle for at tage til det fag og håbe på en bedre opførsel fra lærerens side... Og det fik vi bestemt!! Det er den sødeste gravide kvinde der underviser det og hun var meget imødekommende overfor os alle sammen, så det var simpelthen så dejligt :) Så der vil vi gerne blive :)

Næste fag var: Kulturen om de engelsktalende lande. Det var simpelthen så fedt et fag og en meget engageret lærer.. Så det var rigtig fedt :) Minusset er bare at der er rigtig mange elever der gerne vil være på hendes hold, så vi er ikke sikre på at vi får lov til at blive, men det vil hun vende tilbage med i næste uge.. Så vi krydser fingre og nyder det mens vi kan :)

Idag fik vi også betalt for en tur med ESN til Sevilla på lørdag (d. 6), så det glæder vi os meget til :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar