onsdag den 28. november 2012

Uge 2: 25 september

I dag er vi meldt til en en Tapas-tour ESN har arrangeret :)

Vi skulle mødes på Plaza de Monjas kl. 13. Der dukkede rigtig mange Erasmus-studerende op, det var fedt at se så stort et fremmøde til en social dag :)
Vi blev delt i 2 hold, så vi også kunne være på de forskellige restauranter :) Vi skulle besøge 4 steder hvor vi skulle prøve 4 forskellige tapas. Det var meget spændende, for hverken Mads eller jeg havde før spist Tapas.

Jeg kan ikke huske den præcise rækkefølge, men ét sted fik vi:

"Pulpo al triki triki" : "Blæksprutte i en speciel triki triki sauce".Det var Mads HELT vild med !! Vi andre var lidt skeptiske, det var jo en HEL blæksprutte!! Men vi prøvede og det smagte faktisk rigtig godt :)
På en anden restaurant fik vi: "Álbondigas de choco" = En slags kødbolle med fisk i.
Jeg har desværre ikke noget billede af det, kom nok til at spise den lidt for hurtigt ;) Men den smagte VIRKELIG godt.. Helt klart min favorit tapas!! - den vandt også den pris hos de fleste andre på turen :)

På den 3 restaurant fik vi  "Paella" : Som er en blanding af ris, fisk og grøntsager.

Det er en meget populær ret i Spanien, og smager normalt også usandsynligt godt!! Men lige denne her ret på billedet var desværre lidt tør og kedelig.. Så Mads som er Paella jomfru, må vente til vi finder en bedre Paella til at få sin gode oplevelse med det :)
Den sidste ret var: Pølse i olie.
Den æhmm.... faldt ikke i såå god smag hos nogen :) Men så fik Mads prøvet den, og jeg fik nogle pomfritter ;)Alt i alt var en kanon hyggelige tapas-tour hvor vi mødte nogle enormt søde Erasmus-studerende som vi bestemt skal snakke med igen, og vi fik prøvet lidt forskellig Spansk mad.. Dejlig tur :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar