torsdag den 15. november 2012

1. Uge d. 17 - 18 September

Mandag d. 17 september:

Vi ankom til Huelva omkring kl. 12. Det var dejligt endelig at være kommet frem. Vi var trætte efter at have været på farten siden vi tog afsted fra Danmark omkring kl. 19 søndag :)
Vi fandt hurtigt en bus der kunne køre os til "Universidad de Huelva" som ligger i udkanten af Huelva. Turen kostede os 0,90 Cent og tog ca. 15. min fra togstationen.

Da vi ankom på skolen fandt vi hurtigt kontoret hvor vi skulle melde vores ankomst. Udenfor bygningen var der fyldt med unge mennesker der talte forskellige sprog, og ventede i kø for at komme til på ESN (Erasmus Student Network) kontoret, hvor de kunne hjælpe med en liste over ledige lejligheder. Vi kom til på studiekontoret (som ligger ved i samme rum som ESN) og fik vores første dårlige nyhed... Vi havde intet sted at sove i nat!! - åbenbart skulle vi selv have bestilt værelse på et hostel der ligger i byen, selvom vi hjemmefra var blevet fortalt det ikke var noget vi selv skulle stå for. Men der var heldigvis en meget venlig ansat på kontoret der bestilte et hotelværelse til os på et hotel nede i byen med lidt rabat, så nu havde vi i det mindste et sted at stille vores ting og sove om natten. Så nu kunne jagten på lejlighed gå igang!

Tirsdag d. 18 september

Med hjælp fra ESN kontoret fik vi lavet aftale om at kigge på 2 forskellige lejligheder. Den første lejlighed vi kom ud til så så hyggelig ud udefra og vi tænkte at pånær mangel på soveplads dagen før, så var vi godt nok heldige! - men det skulle vi ikke have tænkt så hurtigt for lejligheden var ment som delelejlighed med en ældre Spansktalende kvinde, hendes hund og en mandlig lejer, der ligesom damen KUN snakkede Spansk.. Og eftersom vores Spanske ikke var så øvet endnu var det stort set umuligt at føre en samtale med dem, så efter gentagende forsøg på at fortælle hende det ikke lige var det vi havde troet måtte vi opgive og bare ryste på hovedet og gå igen.. Øv øv!

Næste lejligheds aftale lå et par timer senere og helt inde i centrum. Så selvom vi prøvede at holde et positivt sind så var det lidt svært efter det besøg vi lige havde været på. Men vi blev enige om at give det en chance og tage den hvis det var bedre end den før.. Og det var den heldigvis!! Det var en 3-værelseslejlighed på ca. 60 kvm, kun til os!! :) Så nu var vores lykke gjort! Nu skulle vi bare have styr på alt andet men i det mindste havde vi nu et sted og bo :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar